Više od 100 LED bilborda za izdavanje u Srbiji

LED Mreža Srbije proširila je svoju ponudu LED bilborda za još dve lokacije. Pozicionirani u strogom centru Pančeva i Zaječara, na veoma frenkventnim lokacijama, bilbordi privlače izuzetnu pažnju svih prolaznika. Na ovaj način naša kompanija je obeležila i mini jubilej sa premašenih 100 lokacija koje možemo ponuditi sadašnjim i budućim klijentima za izdavanje.
Author
Led Mreža Srbije
Source
Led Mreža Srbije
Photo credit
Led Mreža Srbije

LED Mreža Srbije proširila je svoju ponudu LED bilborda za još dve lokacije. Pozicionirani u strogom centru Pančeva i Zaječara, na veoma frenkventnim lokacijama, bilbordi privlače izuzetnu pažnju svih prolaznika. Na ovaj način naša kompanija obeležila je mini jubilej sa premašenih 100 lokacija koje možemo ponuditi sadašnjim i budućim klijentima za izdavanje.

Konstantno unapređenje kvaliteta usluge i tehnologije pozicionirali su nas među vodeće kompanije iz ove branše. Kompanija LED Mreža Srbije, sada, više godina kasnije, predstavlja jednog od lidera na tržištu u izdavanju reklamnih blokova na video bilbordima širom Srbije, u preko 40 gradova.

Naša ponuda obuhvata i premium ponude na Kopaoniku i Zlatiboru, dve naše najbolje turističke destinacije. Svi naši LED bilbordi osiguraće da se Vaša poruka savršeno vidi, čak i usred belog dana. U našoj ponudi možete pronaći i poručiti online veliki izbor Outdoor LED modula, Indoor LED modula, kao i dodatnu opremu i komponente za LED bilborde.

Pogledajte našu ponudu i kontaktirajte naš prodajni tim ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama. Vrlo rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.

23/02/2022
Više od 100 LED bilborda za izdavanje u Srbiji
LED Mreža Srbije proširila je svoju ponudu LED bilborda za još dve lokacije. Pozicionirani u strogom centru Pančeva i Zaječara, na veoma frenkventnim lokacijama, bilbordi privlače...
Saznajte više
06/05/2021
10 prednosti video marketinga
Video revolucija je stigla i među nama je! Trend je postavljen i smatra se da će video marketing dostići veće visine nego što se i očekivalo. Donosimo vam 10 benefita koje predu...
Saznajte više
Najnovije
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram