Novi bilbordi u Beogradu

LED Mreža Srbije proširila je svoju ponudu za još dve lokacije u Beogradu. Od sada možete se oglašavati na Banjici u Bulevaru Oslobođenja, kao i na Banovom brdu. Iskoristite efikasnost cross channel marketinga.
Author
LED Mreža Srbije
Source
LED Mreža Srbije
Photo credit
LED Mreža Srbije

LED Mreža Srbije proširila je svoju ponudu za još dve lokacije u Beogradu. Od sada možete se oglašavati na Banjici u Bulevaru Oslobođenja, kao i na Banovom brdu u ulici Blagoja Parovića. Iskoristite efikasnost cross channel marketinga.

Rasporedite Vaše poruke tako da budu usklađene sa aktuelnim kampanjama na društvenim mrežama i tradicionalnim marketingom. Poruke se isporučuju u vremenskim okvirima koje vi odaberete, znajući da prikazivanje poruka u tačno određenom vremenu često predstavlja razliku između vrhunskih rezultata i onih koji to nisu.

LED bilbordi su izgrađeni od najkvalitetnijih LED modula. Tehnologija dinamičkog skeniranja obezbeđuje čistu i stabilnu sliku, kao i precizan prikaz efekta raznolikih animacija. Kućišta su napravljena od legure aluminijuma, tako da je mnogo lakši i bolji sistem za odvođenje toplote. Bilbordi mogu prikazivati tekst, slike, animacije, kao i video uz kontinuirani rad od 24h. 

Poslednja istraživanja ukazuju na to da iako su klasični, štampani bilbordi, jeftinija opcija oglašavanja, digitalni LED bilbordi pokazuju neuporedivo veće angažovanje publike i dovode je bliže tački kupovine.

Prava reklama u pravo vreme. Jasno vam je koliko je ovo bitno. Uživajte u prednostima korišćenja digitalne tehnologije i optimizacije kampanja skrojenih po Vašoj meri.

Detaljne karakteristike bilborda na ove dve lokacije možete pogledati klikom na date linkove:

23/02/2022
Više od 100 LED bilborda za izdavanje u Srbiji
LED Mreža Srbije proširila je svoju ponudu LED bilborda za još dve lokacije. Pozicionirani u strogom centru Pančeva i Zaječara, na veoma frenkventnim lokacijama, bilbordi privlače...
Saznajte više
06/05/2021
10 prednosti video marketinga
Video revolucija je stigla i među nama je! Trend je postavljen i smatra se da će video marketing dostići veće visine nego što se i očekivalo. Donosimo vam 10 benefita koje predu...
Saznajte više
Najnovije
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram