Isporuka proizvoda

Obaveza pregleda uređaja

Molimo Vas da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregledate uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unesete u zapisnik koji Vam je vozač dostavio i da se ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24H obratite službi reklamacija Videomedia mreža led bilborda d.o.o. na broj telefona 062 344 175. Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene. Posebno ističemo da uređaje koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.

Ukoliko je kupac prilikom jedne kupovine naručio i proizvod/proizvode sa oznakom „na stanju“ kao i proizvod/proizvode „kod dobavljača“ dobiće obaveštenje u vezi sa potvrđivanjem porudžbine.

Isporuka robe na teritoriji Srbije

  • Za sve porudžbine na teritoriji Srbije, vršimo dostavu kupljene robe putem kurirske službe ili lično.
  • Isporuke se vrše beskontaktno jer brinemo o vašem i o našem zdravlju. U skladu sa vanrednim stanjem u državi, a u cilju prevencije, isporuka uređaja vršiće se u narednom periodu do ulaznih vrata kuće odnosno stana. Uređaji se isporučuju ispred ulaznih vrata i po želji primaoca otpakuju i pregledaju na licu mesta.
  • U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, isporuka se vrši na dan dogovorene montaže proizvoda.
  • Isporuke robe se vrše radnim danima do 16h (kurirska služba).
  • Kupac je dužan da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda paket i da sva eventualno uočena oštećenja paketa unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati našem prodajnom timu.

 Ograničenja isporuke robe

  • Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM.
  • Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.
Send us a message
Please contact our sales team to discuss any questions that you may have. Get more details by filling this short form or call us at number +381 64 317 5364. Our sales team will contact you shortly with all the answers. All fields marked with asterisk (*) are required.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Advertise your brand in top locations
Pančevo
Location: Pančevo, centar - TC Big ul. Miloša Obrenovića
Aranđelovac
Location: Arandjelovac Knjaza Miloša centar grada I
Aranđelovac
Location: Arandjelovac Knjaza Miloša centar grada II
Beograd
Location: Autoput - naplatna rampa Vrčin, Beograd
Bačka Palanka
Location: Bačka Palanka, centar pešačke zone
Beograd
Location: Beograd - Airport City
Najnovije
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram