Prava potrošača

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS", br. 62/2014 i 6/2016 - dr. Zakon).

Ukoliko ste primili pošiljku, te ustanovili:

 • Da ste dobili proizvod koji niste poručili a nalazi se na računu
 • Da ste dobili proizvod koji niste poručili a ne nalazi se na računu
 • Da niste dobili proizvod koji ste poručili a nalazi se na računu
 • Da ste dobli proizvod koji je oštećen
 • Da ste dobili proizvod koji ne radi

molimo Vas da nas obavestite o neispravnosti pošiljke 24h od prijema telefonskim ili putem mail-a. Ako niste u mogućnosti da nas obavestite u ovom roku, obavestite nas što pre budete mogli. U takvim slučajevima ćemo rešiti problem u Vašu korist u najkraćem mogućem roku i u dogovoru sa Vama.

U slučaju defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Videomedia mreža led bilborda d.o.o. Kragujevac. Videomedia mreža led bilborda d.o.o. Kragujevac će Vam u najkraćem roku, a u okviru zakonske procedure, zameniti proizvod sa novim ili izvršiti povraćaj novca.

Kupac robu može da vrati samo UZ FISKALNI RAČUN i napisan RAZLOG VRAĆANJA:

 1. Kada se vrši poručivanje robe preko našeg sajta, odnosno slanjem robe kurirskom službom, krajnji kupac zakonski može vratiti robu u roku od 14 dana od kucanog računa. U oba slučaja se obračunavaju i radni i neradni dani.
 2. Ukoliko kupac vraća artikal koji je dobio putem kurirske sluzbe, zakonski rok za ovo u odnosu na datum sa fiskalnog racuna je 14 dana. Kupac na adresu treba da pošalje:
 • Artikal koji vraća i garantni list
 • Originalni fiskalni račun

Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, izjavu o saobraznosti, garanciju ukoliko podleže garanciji, pakovanje itd). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Videomedia mreža led bilborda d.o.o. Kragujevac nije obavezan da vrati novac ili zameni robu.

Po prijemu ovako poslate robe služba će utvrditi stanje i ispravnost artikla i obavestiti nas da možemo razdužiti kupca ili poslati neku zamenu.

Send us a message
Please contact our sales team to discuss any questions that you may have. Get more details by filling this short form or call us at number +381 64 317 5364. Our sales team will contact you shortly with all the answers. All fields marked with asterisk (*) are required.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Advertise your brand in top locations
Pančevo
Location: Pančevo, centar - TC Big ul. Miloša Obrenovića
Aranđelovac
Location: Arandjelovac Knjaza Miloša centar grada I
Aranđelovac
Location: Arandjelovac Knjaza Miloša centar grada II
Beograd
Location: Autoput - naplatna rampa Vrčin, Beograd
Bačka Palanka
Location: Bačka Palanka, centar pešačke zone
Beograd
Location: Beograd - Airport City
Najnovije
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram