Naš novi web sajt je pušten u rad

Dobrodošli na LED mreže Srbije. Na našem novom web sajtu možete zakupiti LED bilborde na preko 80 lokacija u više od 40 gradova Srbije sa tendencijom konstantnog rasta. Nešto sasvim novo na sajtu je mogućnost kupovine opreme za bilborde.
Autor
LED Mreža Srbije
Izvor vesti
LED Mreža Srbije
Foto izvor
LED Mreža Srbije

Dobrodošli na LED mreže Srbije. Na našem novom web sajtu možete zakupiti LED bilborde na preko 80 lokacija u više od 40 gradova Srbije sa tendencijom konstantnog rasta.

Nešto sasvim novo na sajtu je mogućnost kupovine opreme za bilborde. U našoj ponudi možete pronaći i poručiti online veliki izbor Outdoor LED modula, Indoor LED modula, kao i dodatnu opremu i komponente za LED bilborde.

Posetite naš sajt i pronađite ono što odgovara Vašem biznisu

Oglašavanje putem bilborda nudi puno prostora i slobode za kreativnost. Iskoristite naše LED bilborde i svoju kreativnost da biste se istakli od konkurencije.

Zakupite LED bilborde na nekoj od atraktivnih lokacija ili naručite opremu za svoje bilborde po najpovoljnijim cenama u Srbiji.

Izbor je na Vama.

25/01/2021
Poručite opremu za LED bilborde online

LED mreža Srbije nudi najbolje rešenje za digitalne reklame i efikasno ciljanje kupaca. Na našem sajtu možete pronaći i poručiti veliki izbor Outdoor LED...

Saznajte više
25/01/2021
Naš novi web sajt je pušten u rad

Dobrodošli na LED mreže Srbije. Na našem novom web sajtu možete zakupiti LED bilborde na preko 80 lokacija u više od 40 gradova Srbije sa tendencijom konst...

Saznajte više
Najnovije
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram