Naš novi web sajt je pušten u rad

Dobrodošli na LED mreže Srbije. Na našem novom web sajtu možete zakupiti LED bilborde na preko 80 lokacija u više od 40 gradova Srbije sa tendencijom konstantnog rasta. Nešto sasvim novo na sajtu je mogućnost kupovine opreme za bilborde.
Author
LED Mreža Srbije
Source
LED Mreža Srbije
Photo credit
LED Mreža Srbije

Dobrodošli na LED mreže Srbije. Na našem novom web sajtu možete zakupiti LED bilborde na preko 80 lokacija u više od 40 gradova Srbije sa tendencijom konstantnog rasta.

Nešto sasvim novo na sajtu je mogućnost kupovine opreme za bilborde. U našoj ponudi možete pronaći i poručiti online veliki izbor Outdoor LED modula, Indoor LED modula, kao i dodatnu opremu i komponente za LED bilborde.

Posetite naš sajt i pronađite ono što odgovara Vašem biznisu

Oglašavanje putem bilborda nudi puno prostora i slobode za kreativnost. Iskoristite naše LED bilborde i svoju kreativnost da biste se istakli od konkurencije.

Zakupite LED bilborde na nekoj od atraktivnih lokacija ili naručite opremu za svoje bilborde po najpovoljnijim cenama u Srbiji.

Izbor je na Vama.

23/02/2022
Više od 100 LED bilborda za izdavanje u Srbiji
LED Mreža Srbije proširila je svoju ponudu LED bilborda za još dve lokacije. Pozicionirani u strogom centru Pančeva i Zaječara, na veoma frenkventnim lokacijama, bilbordi privlače...
Saznajte više
06/05/2021
10 prednosti video marketinga
Video revolucija je stigla i među nama je! Trend je postavljen i smatra se da će video marketing dostići veće visine nego što se i očekivalo. Donosimo vam 10 benefita koje predu...
Saznajte više
Najnovije
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram